Onze diensten

Reparatietijd gemiddeld binnen de 24 a 48 uur.
Omdat we gespecialiseerd zijn in reparaties kunnen we snel te werk gaan. De wachttijd is afhankelijk van uw klacht en de drukte. De ene klacht is sneller te verhelpen dan de andere.

Wilt u bijvoorbeeld een uitbereiding op uw werkgeheugen dan kan dit meestal direct voor u geregeld worden. Zou u een herinstallatie van Windows willen duurt dat langer. Het installeren van Windows kan met twee uurtjes klaar zijn. Maar daarna moeten we alle drivers installeren. Zonder drivers heeft u bijvoorbeeld geen geluid of normaal beeld. Dit gaat bij de ene computer heel snel. Bij de andere computer moet het hele internet afgezocht worden voor de juiste drivers. Moest er een backup gemaakt worden moet deze ook nog terug gezet worden. We kunnen dus nooit precies zeggen hoe lang het gaat duren voor uw computer klaar is. Daarom gaan we uit van het gemiddelde namelijk tussen de 24 en de 48 uur.

Reparaties

Software en hardwarematig.
Hardware is alles wat u kunt vastpakken aan/in de computer. Dat kan stuk gaan. In zo’n geval kan je meestal vervangen. 90% van al onze reparaties is softwarematig. Software zijn programma’s. Windows is zo’n programma. Als Windows stuk gaat moet het programma gerepareerd worden of er opnieuw opgezet worden. Daarna is de computer weer als nieuw.

Virusverwijdering

Spyware of virussen van uw computer laten verwijderen.
Irritante dingen in beeld, trage computer of een melding van uw virusscanner? In veel gevallen kunnen we uw computer weer virus- en spyware-vrij maken. Soms heeft het virus uw besturingssysteem zo aangetast dat een herinstallatie nodig is. Naast spyware en virussen kan een computer ook nog besmet raken met een trojan horse, malware of een worm. Ook kunnen kwaadwilligen proberen uw computer te misbruiken of te hacken.

Maatwerk

Met de door ons zelf samengestelde kasten voorzien we in de vraag naar kant en klare systemen.
Deze systemen zijn er in verschillende varianten. Is een kant en klaar systeem voor u niet geschikt? We bouwen zelf uw computer zoals u hem nodig heeft. Want u heeft niets aan een dure videokaart als u alleen maar gaat internetten en e-mailen. Omgekeerd heeft u bijvoorbeeld niets aan een onboard – videokaart als uw kinderen de nieuwste games willen spelen. We leveren systemen dus altijd op maat.

Vaste prijzen

U weet vooraf waar u aan toe bent.
We rekenen vaste prijzen voor alle diensten die we aanbieden zodat de klant altijd weet waar hij aan toe is. Komen we tijdens reparatie tot de ontdekking dat we hogere kosten moeten maken dan afgesproken krijgt u eerst een telefoontje. Zelf hebben we ook een hekel aan een onverwachte rekening achteraf.

Onderhoud

Softwarematig opschonen of stofschoonmaken ter voorkoming van doorbranden.
Bij onderhoud hoort stofvrij maken van de computer maar ook af en toe opschoning van uw software. Vindt u dat zelf te veel werk of laat u dat liever door een ander doen dan doen wij dat graag.

Datarecovery

Belangrijke foto’s of andere data kwijtgeraakt?
We hebben speciale programma’s voor datarecovery. Data zijn niet altijd nog te redden maar het is altijd het proberen waard. Bent u data kwijtgeraakt? Sluit direct uw pc af. Alles wat u nog gaat doen op uw pc kan die data vernietigen.

Haal en Brengservice

Uw computer bij u thuis opgehaald, weer thuis gebracht.
U kunt hiervoor een afspraak maken. Printer aansluiten bij u thuis, uw laptop verbinden met wifi, na reparatie behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Bedrijven

Ook voor bedrijven zijn we een vast adres.
Naast computerreparaties zijn we ook gespecialiseerd in het samenstellen van systemen op maat. Voor u als bedrijf is het voordeel dat u precies krijgt wat u nodig heeft. U legt uw eisenpakket bij ons op tafel en wij adviseren u.

Upgraden

Sneller, stiller of moderner.
Regelmatig verandert de computerwereld weer. In plaats van een nieuw systeem kunt u ook upgraden. Dan vervangen we onderdelen voor snellere of modernere. U kunt langs komen met uw systeem. Samen kunnen we dan kijken of een upgrade mogelijk is en wat hiervan de kosten zullen zijn.

(Her)installatie

Bij een (her)installatie van Windows installeren wij de Windows versie die u bezit. Meestal ontvangt u bij aanschaf van een laptop of computersysteem hiervoor de licentie. Andere programma’s zoals bijvoorbeeld Microsoft Office of een anti – virusprogramma mogen wij alleen installeren indien u ons de originele software met het bijbehorende serienummer aanlevert. Belangrijk te weten is dat ook instellingen verdwenen zijn na een herinstallatie. E-mail en draadloos internet bijvoorbeeld moeten opnieuw ingesteld worden. Draadloos internet kan weer werkend gemaakt worden door thuis verbinding te maken met uw netwerk en uw wachtwoord in te voeren. E-mail instellen kunnen wij voor u doen als u ons de gegevens aanlevert.

Hardware

Onderdelen of als systeem samengesteld.
De meest gevraagde onderdelen hebben we op voorraad. Andere leveren we op bestelling. De levertijd is meestal één dag. Voor nieuwe computersystemen is de levertijd meestal tussen de één en drie werkdagen.

Back-up

Veiligstellen van data.
We kunnen voor u data die u niet kwijt wilt, bewaren op uw harde schijf. Houd u er wel rekening mee dat we, indien we uw computer opnieuw gaan installeren/formatteren, u programma’s die u heeft geïnstalleerd op uw computer kwijtraakt. Met programma’s bedoelen we bijvoorbeeld Word, Excel of Outlook. Foto’s, brieven of andere documenten die u heeft gemaakt in die programma’s kunnen we wel voor u bewaren. Maak regelmatig een back-up. Het is verstandig om regelmatig een back-up te (laten) maken van uw belangrijke data. Bijvoorbeeld van kinderfoto’s, boekhouding of brieven. Uw harde schijf kan stuk gaan of uw computer kan ineens crashen om de een of andere reden. Data zijn niet altijd nog te redden. Maak dus regelmatig een back-up.